Ferrari Superamerica 45 - Primele Poze Oficiale

Ferrari Superamerica 45 - Primele Poze Oficiale

Cei de la Ferrari au facut publice trei poze cu noul Ferrari Superamerica 45, un model unic ce va fi prezentat pe data de 20 Mai la editia din acest an a concursului d'Estate Concorso d'Eleganza.

Noul Ferrari Superamerica 45 a fost stilizat conform indicatiilor primite de la Peter Kaikow, un colectionar si entuziast Ferrari din New York care a ridicat azi acest model de la uzina fabricantului auto.

Ferrari Superamerica 45 celebreaza 45 de ani impliniti de la achizitionarea primului model Ferrari de catre Mr Kalikow, iar lista de elementele speciale de care se bucura acest model unic include un plafon din fibra de carbon rotativ ce incorporeaza un ecran in partea din spate, un portbagaj fabricat din fibra de carbon ce a fost special conceput pentru a acomoda plafonul, plus bare de protectie in culoarea caroseriei si o grila fata cromata.

De asemenea, Ferrari Superamerica 45 a primit si o vopsea speciala pentru piloanele A din aluminiu, oglinzi laterale si manere portiere in forma de aripa si un set de jant vopsite in culoarea caroseriei. Noul Superamerica 45 vine acoperit in culoarea exclusiva Blu Antille, iar elementele din fibra de carbon au primit o culoare contrastanta albastru inchis.

La interior, Ferrari Superamerica 45 imbina pielea Cuoio cu insertii din fibra de carbon de culoare Blu Scuro si se bucura de cea mai nou generatie a sistemului de infotainment de la Ferrari.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fabricantul auto italian nu a mentionat cat l-a costat pe Mr Kaikow acest model unic, dar suntem convinsi ca Ferrari Superamerica 45 nu este la indemana oricui.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?