Fiat Aegea - Poze si detalii oficiale

Fiat Aegea - Poze si detalii oficiale

Fiat a prezentat astazi noul Aegea, sedanul de segment compact care promite sa fie disponibil la un pret accesibil. Asa cum deja va imaginati, Dacia Logan este rivalul cu care Aegea se va duela in anii urmatori.

La exterior, Fiat Aegea vine cu un look mult diferit comparativ cu actualele modele din gama italienilor si se vrea a fi un succesor pentru Linea. Acesta masoara 4,5 metri lungime, 1,78 de metri latime si are o inaltime de 1,48 de metri. Multumita unui ampatament de 2,64 metri, Aegea promite mult spatiu pentru interior, dar si un portbagaj de 510 litri.

Sub capota, Fiat Aegea va fi disponibil cu patru motoare, doua benzina si doua diesel cu puteri cuprinse intre 95 si 120 de cai putere. Aestea vor putea fi cuplate fie la o cutie manuala, fie la una automata, iar cel mai mic consum va fi sub 4 litri la suta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Fiat Aegea vine cu sistemul Uconnect si cu un ecran tactil de 5 inch.

| de | Sursa: Fiat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?