Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unitati construite

Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unitati construite

Fiat Tipo cu numărul 500.000 a fost produs azi, la uzina din Bursa, Turcia. Mai exact, mașina despre care vorbim este un Tipo 5-Uși Sport, echipat cu un motor de 1.6 Multijet, 120 CP, DCT, ce poartă uimitoare vopsea “Rosso Passione”, combinată cu un acoperiș negru contrastant și noul interior Total Black.

Acest punct de referință confirmă succesul modelului și întărește poziția sa ca jucător cheie în segmentul din care face parte. Modelul înregistrează poziții fruntașe și în alte patru țări europene, fiind cel de-al doilea automobil global al mărcii Fiat, cu peste 70% din unități vândute în afara Italiei.

Noua serie Tipo cuprinde trei variante de caroserie (4-Uși, 5-Uși și Station Wagon) și patru variante de echipare (Street, Mirror și noul S-Design și Sport), perfectă pentru a satisface nevoile clienților de vârste diferite, cu gusturi și nevoi de mobilitate variate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. S-Design și Sport sunt destinate unei clientele tinere, dinamice, care caută să regăsească în mașină aleasă o personalitate puternică și un caracter sportiv, iar versiunea Sport vine cu dotări îmbunătățite. Mirror este conceput pentru un client care are nevoie de spațiu și modularitate, dar dorește să fie conectat în orice moment, în timp ce versiunea Street este ideală pentru tinerii care doresc să se bucure de stilul atractiv, spațiul permisiv și confortul pentru care familia Tipo este renumită.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?