Ford a lansat noul Transit Custom PHEV - autonomie de 50 de kilometri si motor pe benzina de 1 litru

Sectiuni Relevante

Ford a lansat noul Transit Custom PHEV - autonomie de 50 de kilometri si motor pe benzina de 1 litru

Ford Transit Custom își întărește poziția de lider în segmentul european al furgonetelor cu capacitatea de o tonă prin debutul public al noii versiuni hibride încărcabile la priză (plug-in hybrid, PHEV). Aceasta a fost expusă în premieră în fața publicului în versiune de producție în cadrul Salonului de Vehicule Utilitare IAA din Hanovra, Germania.

Transit Custom PHEV beneficiază de un sistem de propulsie hibrid avansat, care are ca obiectiv o autonomie de 50 de kilometri cu emisii zero și utilizează multipremiatul motor 1.0 EcoBoost ca prelungitor de autonomie pentru o autonomie totală care depășește 500 de kilometri.

Vehiculul utilizează o configurație hibridă în serie, roțile din față fiind conduse exclusiv de un motor electric, nu de cel cu ardere internă. Puterea motorului este asigurată de un pachet compact de baterii Litiu-Ion de 14 kWh răcit cu lichid care este montat sub podeaua spațiului de încărcare, o poziție atent studiată care permite conservarea întregului volum de încărcare oferit de versiunile standard ale furgonetei Ford Custom și a sarcinii utile care depășește 1000 de kilograme.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu ajutorul mufei de încărcare localizate în spoilerul frontal, Transit Custom PHEV poate fi încărcat cu ajutorul unei prize domestice de 240V și 10 Amperi, bateria încărcându-se complet în 5 ore. Dacă sunt utilizate stații comerciale de 240V de 16 sau 32 de Amperi, timpul de încărcare scade până la 3 ore.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?