Ford a prezentat noua generatie Focus - modelul compact are acum un design diferit, tehnologii autonome si motoare noi

Ford a prezentat noua generatie Focus - modelul compact are acum un design diferit, tehnologii autonome si motoare noi

Ford a anunțat astăzi debutul global al noii generații Ford Focus: un model complet și cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic.

Desenat pornind de la o coală albă de hârtie, noul Ford Focus deschide o nouă eră a tehnologiei, confortului, spațiului și a experienței la condus pentru clienții europeni ai segmentului compact. Noul design al gamei extinse Focus este concentrat pe dorințele clienților și include crossover-ul Focus Active și versiunea premium Focus Vignale.

Noul sistem Stop&Go, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și tehnologia care menține mașina pe centrul benzii de rulare ajută la abordarea mai relaxată a traficului aglomerat. Farurile adaptive predictive în viraje și luminile care expun indicatoarele rutiere îi ajută pe șoferi să vadă mult mai bine pe timp de noapte.

Primul sistem Head-up Display oferit de Ford pe un model din gama europeană este responsabil pentru un nivel superior al siguranței la volan. Sistemul Active Park Assist 2 permite manevre de parcare complet automatizate prin simpla apăsare a unui buton.

Sistemul selectabil Drive Modes, o îmbunătățire cu 20% a rigidității torsionale și suspensia spate independentă izolată oferă sistemul de amortizare controlată continuu (Continuously Controlled Damping) - o premieră absolută pentru Focus, soluție care păstrează compacta Ford în topul dinamicii segmentului și îmbunătățește în același timp confortul.

Noul Focus introduce modemul integrat FordPass Connect, care asigură o conexiune continuă în călătorii. Focus mai oferă o zonă de încărcare wireless, sistemul SYNC 3 cu un touchscreen de 8 inch și un pachet audio B&O PLAY.

Noua generatie Ford Focus va fi oferita cu motorul 1.0 EcoBoost in versiunile de 85, 100 si 125 de cai, cu propulsorul de 1.5 litri EcoBoost de 150 si 182 de cai, cu unitatea de 1.5 litri EcoBlue de 95 sau 120 de cai si cu agregatul de 2.0 litri EcoBlue de 150 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?