Ford Edge facelift - primele poze oficiale

Sectiuni Relevante

Ford Edge facelift - primele poze oficiale

Ford a dezvăluit astăzi SUV-ul Ford Edge Ford Edge facelift dedicat clienților europeni. Edge facelift oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni.

Își fac debutul european Sistemul de frânare post-coliziune, Asistența suplimentară în coloana de direcție la evitarea obstacolelor și sistemul Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire și Fixare pe centrul benzii de rulare.

Edge facelift lansează, de asemenea, o versiune Bi-Turbo puternică și eficientă a motorului diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri, împreună cu o transmisie automată cu opt trepte care asigură un șofat fără efort.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dezvăluit în versiunea sportivă ST-Line, Edge facelift iese în evidență prin zonele frontale și posterioare redesenate, prin grila masivă de tip fagure, prin elementele suplimentare - inclusiv pragurile evazate - vopsite în culoarea caroseriei, și prin jantele din aluminiu standard de 20 de inch.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?