Ford Explorer este disponibil si in Europa. SUV-ul va fi oferit doar in varianta PHEV de 450 CP

Ford Explorer este disponibil si in Europa. SUV-ul va fi oferit doar in varianta PHEV de 450 CP

Noul SUV Ford Explorer și-a făcut debutul european în cadrul evenimentului special Go Further, care a avut loc la Amsterdam.

Noul Ford Explorer Plug-In Hybrid va fi oferit în două versiuni specifice: sportivul Explorer ST-Line, inspirat de gama Ford Performance, și luxosul Explorer Platinum. Ambele sunt animate de un sistem de propulsie care asociază motorul Ford EcoBoost V6 de 3.0 litri și un motor electric/generator pentru a dezvolta 450 CP și un cuplu de 840 Nm. Sistemul oferă și posibilitatea rulării în modul 100% electric.

Sistemul Ford Intelligent All-Wheel Drive este standard și este sprijinit de cele șapte setări disponibile ale pachetului Drive Modes și de transmisia automată Ford cu 10 rapoarte care optimizează performanțele în scenarii care variază de la rularea urbană la off-road.

Ford propune o listă generoase de sisteme de siguranță. Aceasta include următoarele: Tempomatul Adaptiv cu oprire-pornire, recunoaștere a indicatoarelor rutiere de limitare a vitezei și centrare pe mijlocul benzii de rulare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Interiorul este echipat cu un ecran tactil cu diagonala de 10.1, iar instrumentarul digital de bord are o diagonală de 12.3 inch. Familiile pot să profite la maximum de călătorii datorită versatilității spațiului pentru bagaje și configurațiilor scaunelor pasagerilor, dar și grație inovațiilor dedicate membrilor acestora, așa cum este accesul facil cu ajutorul unei singure mâini la scaunele de pe rândul al treilea.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?