Ford Focus RS - Primul exemplar a iesit de pe linia de asamblare

Ford Focus RS - Primul exemplar a iesit de pe linia de asamblare

Primul exemplar al lui Ford Focus RS a iesit de pe linia de asamblare a uzinei din Saarlouis (Germania). Acesta a strans deja 3.100 de comenzi in Europa, in timp ce 250.000 de oameni au intrat pe website-urile Ford si au configurat un astfel de model.

Focus RS este unul dintre cele 12 noi vehicule ale gamei Perfomance, pe care Ford le va aduce clientilor la nivel global pana in 2020. Dezvoltat de o echipa de ingineri ai Ford Performance din Europa si SUA, modelul este dotat cu o versiune special proiectata a noului motor Ford EcoBoost de 2,3 l care livreaza o putere maxima de 350 CP, si care va ajunge de la 0-100 km/h (0 62 mph) in 4,7 secunde, facand din acest „hatchback” de inalta performanta modelul Ford cu cea mai rapida forta de accelerare din toate timpurile.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, Ford Focus RS foloseste sistemul Ford Performance All Wheel Drive cu funcția Dynamic Torque Vectoring. Modurile de Conducere selectabile, inclusiv o premieră în industrie - Modul Drift, dar și sistemul Launch Control sunt disponibile pe modelul RS pentru prima dată.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?