Ford Focus Sedan facelift - Poze si detalii oficiale

Ford Focus Sedan facelift - Poze si detalii oficiale

Luna trecuta, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, Ford a prezentat noul Focus facelift in versiunile hatchback si break. Astazi a venit randul sedanului sa imbrace haine noi. Asa cum era de asteptat, revizuirea preia elementele de design aplicate pe hatchback-ul expus anterior.

Astfel, partea frontala a lui Ford Focus Sedan facelift beneficiaza de aceeasi grila a radiatorului inspirata de modelele Aston Martin, de noile blocuri optice si de capota revizuita. Partea posterioara se lauda si ea cu stopuri usor modificate, cu o alta usa pentru portbagaj si cu un spoiler nou.

La interior, noul Ford Focus Sedan facelift se lauda cu o camera pentru mersul cu spatele in standard, cu o plansa de bord ce poate fi animata fie de un ecran de 4.2 inch, fie de unul de 8 inch, in functie de sistemul multimedia ales de client. Asa cum era normal, Focus Sedan facelift preia noua generatie a sistemului Syinc. Aceasta garanteaza comenzi vocale intuitive, o conexiune rapida la terminale mobile cu Android si iOS plus o navigatie dezvoltata impreuna cu Ghidul Michelin.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe piata din Statele Unite, noul Ford Focus Sedan facelift va sosi in compania unitatii de 1.0 litri EcoBoost. In Europa, gama de motorizari va fi completata de unitatile diesel TDCi si de noul propulsor de 1.5 litri EcoBoost produs la Craiova si disponibil in versiunile de 150 si 180 CP.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?