Ford isi extinde implicarea in WRC sprijinind si in 2018 echipa M-Sport

Ford isi extinde implicarea in WRC sprijinind si in 2018 echipa M-Sport

Ford a anuntat incheierea unui nou acrod prin care compania isi extinde sprijinul tehnic si financiar pentru traditionalul partener M-Sport (echipa campiona in 2017 in Campionatul Mondial de Raliuri).

Astfel, echipa M-Sport va beneficia de sprijin aditional la nivel tehnic si financiar din partea organizatiei Ford Performance. Sustinerea oferita de Ford a reprezentat un factor cheie in pastrarea lui Sebastien Ogier (campionul mondial in 2017) in cadrul echipei M-Sport. Francezul va face echipa cu Elfyn Evans in sezonul 2018 de WRC.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Relația de 20 de ani pe care Ford o are cu M-Sport a oferit succese inegalabile la toate nivelurile din competițiile de raliuri, un lucru cu care ne mândrim foarte mult. De asemenea, această colaborare a prezentat Fiesta ca un standard pentru concurenții din raliurile din întreaga lume", a declarat Mark Rushbrook, directorul Ford Performance.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?