Ford Mustang Dub edition

Ford Mustang Dub edition

Asa cum indica si numele, Ford Mustang DUB edition este o versiune speciala dezvoltata de Ford in colaborare cu revista auto DUB.

Avand sub capota un motor V6 de 3.7 litri, Ford Mustang DUB va fi comercializat incepanad cu aceasta toamana in trei variante: coupe, convertible sau cu acoperis din sticla, dotate cu cutie de viteze in 6 trepte manuala sau automatica.

Ford Mustang DUB edition va dispune de 305 cai putere si un cuplu de 379 Nm, iar dintre dotarile estetice amintim de setul de jante de 20 inch TIS imbracate cu anvelope de performanta Pirellu, suspensie mai joasa si un banner pentru parbriz.

La interior, noul Ford Mustang DUB edition a primit tapiterie neagra cu logoul DUB brodat pe tetierele din fata, iar la exterior clientii vor putea alege intre patru culori, Black, Grabber Blue, Race Red si Ingot Silver.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Ford Mustang Dub edition urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?