Ford Mustang GT Pace Car 2011

Ford Mustang GT Pace Car 2011

Ovalul albastru a prezentat noul Ford Mustang GT 2011 care va fi masina oficiala Pace Car la cea de a 52-a editie Daytona 500.

Ford Mustang GT Pace Car 2011 are la baza modelul Mustang GT Glass Roof Coupe propulsat de un motor V8 de 5.0 litri ce poate pune pe sosea nu mai putin de 412 cai putere si un cuplu de 528 Nm cu un consum mediu de 25 mpg.

In afara de dungile Daytona 500, Ford Mustang GT Pace Car 2011 a primit un set de frane Brembo, suspensie Ford Racing, bara stabilizatoare si mufflere si un set de jante speciale de 19 inch imbracate in anvelope de vara.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Ford Mustang GT Pace Car 2011 a primit la interior o serie de modificari speciale. Ford a anuntat ca aceasta versiune va fi scoasa la licitatie inainte de cursa, licitatie ce va avea loc la cea de a 39 editie a Annual Barrett-Jackson Scottsdale Collector Car Auction pe data de 23 ianuarie la WestWorld of Scottsdale, in Scottsdale, Arizona, iar suma castigata va fi donata fundatiei de cercetare a diabetului la tineri (Juvenile Diabetes Research Foundation).

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?