Ford Mustang - Noua generatie este aici

Ford Mustang - Noua generatie este aici

Asteptarea a luat sfarsit. Noua generatie a lui Ford Mustang a fost dezvelita in cadrul unui eveniment desfasurat concomitent in sase orase de pe Glob. Noul Mustang vine cu un look extrem de agresiv si cu un design ce a evoluat.

Partea frontala este dominata de grila radiatorului si de spoiler, in timp ce blocurile optice completeaza aspectul sportiv. Capota sculptata vine in ajutorul design-ului, in timp ce geamurile ofera impresia unui fastback clasic. La final amintim de stopurile speciale, de aripile "umflate" si de jantele cu design unic.

In cazul in care versiunea coupe nu este pe placul dumneavostra, Ford Mustang este disponibil si in varianta cabriolet. Aceasta vine cu un plafon multi-strat menit sa mentina zgomotele in afara cabinei. Plafonul poate fi rabatat de 2 ori mai repede compatariv cu vechea generatie.

Interiorul noului Ford Mustang a fost inspirat de cockpit-ul aeronavelor si beneficiaza de o serie de materiale mult mai bune din punct de vere calitativ. Din punct de vedere tehnic, noul Mustang vine cu sistemul Access, SYNC, MyFord Touch, Track Apps si cu tehnologia MyColor gauges. La final amintim de sistemul audio Shaker Pro.

Sub capota noului Ford Mustang, clientii vor putea opta pentru trei tipuri de motoare. Prima optiune este un motor cu patru cilindri de 2.3 litri EcoBOost capabil sa ofere 305 cai putere si 406 Nm. Al doilea motor disponibil va fi un V6 de 3.7 litri ce poate dezvolta 300 de cai si 365 Nm. Ultimul, dar nu cel din urma, este un agregat V8 de 5.0 litri. Acesta se lauda cu 420 de cai putere si 528 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Resursele unitatilor vor fi puse in valoarea fie cu ajutorul unei cutii de viteze manuale, fie prin intermediul unei automate. La capitolul tehnologie amintim suspensiile lintegral-link pe puntea spate, un sistem de control al stabilitatii imbunatatit pentru performante si sentazatii duse la extrem si un sistem launch-control ce promite sa puna in valoare fiecare cal putere inca de la primul scartait al rotilor.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?