Ford prezinta prima imagine a unui vehicul electric complet nou

Sectiuni Relevante

Ford prezinta prima imagine a unui vehicul electric complet nou

Ford a publicat astăzi prima imagine-teaser a noului SUV electric Ford, inspirat din designul lui Mustang. Este primul model dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru dezvoltarea mașinilor electrificate destinate piețelor din toată lumea și condusă de Darren Palmer.

Echipa a primit dreptul de a lucra într-un mod complet diferit și inovator în cadrul Ford, scopul fiind dezvoltarea unei mașini electrice creată pentru o piață aflată în creștere exponențială.

"Clienții mașinilor electrice cumpără mașini ale viitorului, iar echipa noastră este concentrată 100% nu doar pe dezvoltarea mașinilor pe care aceștia le vor iubi, ci și pe construcția unui întreg ecosistem electric ce va putea funcționa ireproșabil", spune Palmer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. SUV-ul complet electric inspirat din designul lui Mustang va fi disponibil începând cu anul 2020, iar autonomia prevăzută va fi de 482 de kilometri. Ford investește 11 miliarde de dolari în acest proiect și plănuiește să ofere 16 mașini complet electrice într-un portofoliu global care va conține 40 de vehicule electrificate în 2022.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?