Ford Ranger facelift - Imagini si detalii oficiale

Ford Ranger facelift - Imagini si detalii oficiale

Ford a prezentat astazi noul Ranger. Asa cum deja stiti, modelul nu va fi comercializat si in Romania, insa o masina de acest calibru nu merita sa treaca cu vederea. In zona mecanica, noul ranger primeste motorul cu 5 cilindri de 3.2 litri Duratorq TDCi. Acesta a primit o serie de imbunatatiri si se lauda cu 200 de cai putere, cu 470 Nm si cu un consum mai mic cu 18 procente.

Un alt motor cu care noul Ford Ranger va ajunge pe piata ete cel de 2.2 litri diesel cu patru cilindri. Acesta ofera 160 de cai putere si 385 Nm. Cei care vor un consum mai mic pot opta pentru versiunea de 130 de cai. Aceasta promite o economie de carburant de 22 de procente fata de vechea generatie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La final, amintim de motorul pe benzina de 2.5 litri Duratec. Acesta ofera 166 de cai putere si 225 Nm. Asa cum era normal, Ford Ranger vine cu versiuni 4x4 care beneficiaza de o cutie de tranfer controlata electronic si cu un set low-range menit sa duca capacitatea de tractare pana la 3.500 de kilograme.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?