Ford va concura la Raliul Dakar 2014 alaturi de doua unitati Ranger

Ford va concura la Raliul Dakar 2014 alaturi de doua unitati Ranger

Producatorul american Ford a confirmat planurile conform carora va participa in cadrul Raliului Dakar din 2014 alaturi de doua unitati Ranger preparate de Neil Woolridge Motorsport.

Raliul Dakar 2014 se va desfasura in America de Sud intre 5 si 18 ianuarie. Ford va utiliza modelul T6 Ranger 4x4 Cabina Dubla ce vin in compania unui motor V8 de 5.0 litri ce dezvolta 349 de cai putere la 4.500 rpm si 560 Nm la 4.100 rpm.

Fiecare vehicul consuma 90 de litri la 100 de kilometri parcursi pe nisim si 29 de litri la 100 de kilometri realizati in conditii normale. Modelul american a primit o serie de elemente din material compozit, in timp ce resursele motorului sunt puse in valoare cu ajutorul unei cutii de viteze Sadev cu sase rapoarte.

Ambele unitati vin cu suspensie independenta atat pe spate, cat si pe fata, iar jantele de 16 inch Evocorse au fost incaltate cu pneuri Michelin.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Echipajele care vor concura in cele doua unitati Ford Ranger sunt formate din Lucio Alvarez, Ronnie Graue, Chris Visser si Japie Badenhorst.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?