Franta nu mai vrea masini cu motoare cu combustie interna din 2040

Sectiuni Relevante

Franta nu mai vrea masini cu motoare cu combustie interna din 2040

Franta este una dintre tarile care in ultima perioada a luat o serie de masuri drastice cu privire la diminuarea poluarii din marile orase. Spre exemplu, in Paris, masinile mai vechi de 19 ani nu mai pot circula in cursul saptamanii intr-un anumit interval orar. Ba mai mult, primaria din Paris organizeaza si alte evnimente care sa-i faca pe locuitorii metropolei sa inteleaga pericolele la care se supun.

Cea mai recenta veste vine din parea ministrului mediului care a anuntat ca din 2040, in Franta, ar urma sa nu mai fie comercializate masini cu motoare cu combustie interna. Nici diesel si nici benzina, in cazul in care va puneati aceasta intrebare. Alte detalii inca nu au fost oferite, dar ne asteptam ca in lunile urmatoare sa aflam planul exact.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pana atunci, Norvegia a anuntat ca din 2025 vor mari taxele pentru circulatia in oras a masinilor cu motoare conventionale. In acelasi timp vor exista o serie de stimulente pentru achizitia masinilor electrice.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?