Galeria Tiriac Collection a fost reamenajata si are exponate noi

Galeria Tiriac Collection a fost reamenajata si are exponate noi

Începând cu weekend-ul trecut, pasionații auto au putut descoperi galeria Țiriac Collection într-o nouă formulă de amenajare a spațiului interior.

Pentru a evidenția mai bine diversitatea exponatelor și originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcție de țările de proveniență. Astfel, toți cei interesați pot descoperi autovehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Franța, Germania, Marea Britanie, Italia și SUA. Acestora li se adaugă o zonă special gândită pentru mașinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie în clasele lor, și un spațiu cofigurat să îl poarte pe vizitator într-o călătorie în jurul Globului, unse se regăsesc mașini din țări precum Japonia, Irlanda sau Suedia.

Odată cu noua amenajare a spațiului, la Țiriac Collection au fost expuse și o serie de autovehicule din colecția domnului Ion Țiriac care nu au mai fost prezentate până acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969, alături de alte noutăți.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Recunoscută drept un loc unic în Europa de Sud-Est, care aduce împreună modele auto și moto perfect restaurate sau noi, în totalitate funcționale, galeria Țiriac Collection este un spațiu de referință pentru industria auto. Atât pasionații din domeniu, cât și simplii vizitatori sunt impresionați de starea excepțională și diversitatea unităților expuse.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?