Galeria Tiriac Collection a implinit 5 ani

Sectiuni Relevante

Galeria Tiriac Collection a implinit 5 ani

Au trecut cinci ani de cand Tiriac Collection si-a deschis pentru prima data portile, oferind publicului larg posibilitatea de a admira masini de exceptie, modele istorice, dar si actuale, in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul auto. Aniversarea prestigioasei colectii a fost marcata astazi in cadrul unui eveniment special, gazduit la galeria Tiriac Collection din Otopeni.

Alaturi de domnul Ion Tiriac, la eveniment au fost prezenti invitati speciali din lumea sportului, business si auto, prieteni si, in egala masura, admiratori ai frumusetii si elegantei masinilor de colectie. Totodata, utilizatorii aplicatiei mobile Tiriac Collection au avut ocazia sa vizualizeze evenimentul aniversar prin intermediul unei transmisiuni de tip live-streaming, disponibila in cadrul Tiriac Collection Mobile App.

O prezenta inedita in calitate de oaspeti ai evenimentului a fost aceea a unui grup de copii cu varste similare galeriei, invitati cu ocazia aniversarii celor cinci ani de existenta Tiriac Collection intr-un tur special al galeriei, alaturi de domnul Ion Tiriac.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In prezent, galeria Tiriac Collection are peste 170 de exponate, iar in cei 5 ani de activitate, aproape 80.000 de vizitatori au trecut pragul complexului situat vizavi de Aeroportul International Henry Coanda.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?