Gemballa prepara Porsche 911 Carrera S Cabrio

Gemballa prepara Porsche 911 Carrera S Cabrio

Tunerul german Gemballa s-a confruntat in ultima perioada de timp cu numeroase probleme, insa cu daruire si multa munca, inginerii si designerii nemti au reusit sa redea gloria de alta data cu un pachet aerodinamic destinat lui Porsche 911 Carrera S Cabrio.

La exterior, vedem un spoler fata nou, praguri laterale modificate si un deflector restilizat ce ascunde doua evacuari triple. Toate aceste elemente aerodinamice subt fabricate din fibra de carbon pentru a micsora masa modelului german. Pretul cerut de Gemballa pentru noul sau kit este de 19.860 de euro, suma in care este inclusa si instalarea.

Pentru cei care vor si mai mult, tunerul german vine cu jante de 20 sau 21 de inch din aliaj, in spatele carora se ascunde noul sistem de franare de provenienta Brembo. Aceste ultime modificari sunt evaluate de oficialii tunerului german la 9.895 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul putere, Gemballa nu a schimbat nimic. Sub capota avem acealsi motor de 3.8 litri ce produce 400 CP si 440 Nm la o turatie de 5.600 rpm. Impreuna cu transmisia PDK, Porsche 911 Carrera S Cabrio poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 300 km/h.

| de | Sursa: Gemballa

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?