GENEVA 2014: Audi RS5 DTM a socat publicul de la Geneva

GENEVA 2014: Audi RS5 DTM a socat publicul de la Geneva

Audi a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul RS5 DTM. Versiunea de competitie a lui RS5 va debuta catre finalul acestui an si dispune de o serie de elemente de caroserie specifie modelelor dedicate curselor.

Amintim aici un pachet aerodinamic extrem de agresiv ce include oglinzi laterale noi, praguri si spoilere modificate si o serie de aripi mult mai late. De asemenea, grila frontala ascunde un set de conducte de aer menite sa raceasca mult mai bine motorul si sistemul de franare.

In afara modificarilor aduse la exterior, Audi RS5 DTM vine cu ceva schimbari la nivelul suspensiilor, insa oficialii germani nu au vrut sa le faca publice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru inceput, Audi RS5 DTM va ajunge pentru prima data pe circuit la finele acestei luni cand se vor tine testele la Budapesta. Prima cursa din sezonul 2014 DTM este programata pentru 4 mai pe circuitul Hockenheimring.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?