GENEVA 2014: Audi S1 Sportback si-a aratat coltii

GENEVA 2014: Audi S1 Sportback si-a aratat coltii

Audi a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul S1 Sportback, alaturi de versiunea standard a lui S1. Cele doua modele de performanta vin cu un look ceva mai agresiv si cu o motorizare de exceptie.

Disponibil in versiunea cu trei si cinci usi, noul S1 vine cu un kit de caroserie extrem de agresiv ce include aripi mai mari, praguri laterale modificate, o evacuare cu patru tevi de esapament si un eleron montat pe luneta.

Sub capota, nemtii au optat pentru un motor de 2.0 litri TFSI de 231 de cai putere si 370 Nm. Resursele sunt puse pe sosea cu ajutorul sistemului de tractiune integrala quattro. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.8 secunde, in timp ce versiunea Sportback a lui S1 este mai lenta cu 0.1 secunde.

Tot la nivel exterior, Audi S1 si S1 Sportback vor sosi cu jante unice de 17 sau 18 inch, cu blocuri optice cu xenon si cu stopuri cu LED-uri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noile Audi S1 si S1 Sportback vor fi disponibile incepand cu a doua jumatate a acestui an, iar in Germania pretul de pronire va fi de 29.950 de euro, respectiv 30.800 de euro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?