GENEVA 2014: Audi TT a fost prezentat

GENEVA 2014: Audi TT a fost prezentat

Audi a prezentat in aceasta seara cea de-a treia generatie a lui TT. Daca in cursul zilei de azi o serie de imagini scapate pe internet ne-au ajutat sa ne facem o idee despre cum va arata noul Audi TT, acum totul este oficial.

Pe scena evenimentului organizat de Grupul Volkswagen, a pasit plin de incredere noul Audi TT. In Romania, cea de-a treia generatie a lui TT va sosi in aceasta toamna, iar preturile vor fi anuntate in apropierea evenimentului cu pricina.

La nivel exterior, Audi TT pastreaza aceeasi linie generala care la- facut celebru. Privit din fata, noul TT este mult mai agresiv, iar acum acesta este dominat de calandrul Single Frame. Mai mult decat atat, sigla Audi a fost mutata de pe grila pe capota, amintindu-ne de supercarul R8.

Tot pentru un plus de agresivitate, Audi a folosit noua tehnologie Matrix LED. Aceasta este capabila sa controleze luimna generata de diode in mod individual.

Mai mult decat atat, pentru performante sportie, noua generatie a lui Audi TT vine cu un eleron ascuns in rama spate a hayonului. Acesta se ridica in mod automat la viteze mai mari de 120 km/h.

La interior, designerii Audi vin cu o tema ceva mai minimalista. Vedem cele cinci guri de ventilatie rotunde care dispun de un display digital inglobat.

Noua generatie va fi disponibila in versiunile TT si TTS cu trei variante de motorizare. Toate acestea folosesc motoare cu patru cilindri. Doua dintre acestea sunt propulsoare pe benzina, in timp ce ultima versiune este dedicata fanilor motorizarilor diesel.

Agregatul de 2.0 litri TDI este oferit in versiunea entry-level si dispune de 184 de cai putere si 380 Nm. Acesta vine cuplat la o transmisie manuala. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 7.2 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste la 35 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea 2.0 TFSI va fi disponibila in 2 variante de putere. Prima dintre acestea dezvolta 230 CP, iar cea de-a doua, de 310 cai va fi regasita pe versiunea TTS. Clientii vor putea opta pentru o cutie manuala sau pentru una automata S-Tronic cu sase rapoarte.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?