GENEVA 2014: Brabus ForTwo Xclusive Red Edition a rupt gura targului

GENEVA 2014: Brabus ForTwo Xclusive Red Edition a rupt gura targului

Smart a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva o editie speciala a actualului ForTwo, care a fost dezvoltata impreuna cu Brabus. Noua versiune poarta denumirea de Brabus Xclusive Red Edition si, asa cum o sugereaza si numele, vine cu o caroserie vopsita in rosu, botezata Jupiter Red.

La nivel exterior, logo-ul Smart a fost inlocuit cu cel al tunerului, blocurile optice frontale vin acum pe fundal gri, iar jantele standard vor fi inlocuite cu unele Monoblock VII din aliaj.

La interior, Brabus ForTwo Xclusive Red Edition vine cu o tapiterie din piele cusuta cu ata rosie si emobosata cu logo-ul tunerului german la nivelul tetierelor. Aceeasi tema a fost aplicata si la nivelul plansei de bord si a portierelor. Din toata aceasta ecuatie nu lipsesc volanul in trei spite si padelele pentru schimbarea treptelor de viteza.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Brabus ForTwo Xclusive Red Edition este disponibil in ambele variante de caroserie si are sub capota unitatea cu trei cilindri de un litri capabila sa ofere 102 cai putere.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?