GENEVA 2014: Honda Civic Type R Concept si-a aratat muschii

GENEVA 2014: Honda Civic Type R Concept si-a aratat muschii

Honda se pregateste sa lanseze noul Civic Type R, dar pana la dezvelirea versiunii de serie, oficialii niponi au expus la Geneva conceptul cu acelasi nume. Noul Honda Civic Type R Concept promite o noua era pentru marca nipona si vine cu un look extrem de agresiv si sportiv.

Din pacate, oficialii Honda nu au oferit detalii cu privire la unitatea montata sub capota, ci ne-au lasat sa ne delectam cu formele lui Civic Type R. In afara barelor de protectie cu aspect sportiv, vedem cum conceptul japonez se bucura de lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, de prize de aer masive si de un eleron din fibra de carbon montat pe hayon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Takanobu Ito, presedintele executiv Honda, spune ca viitorul Honda Civic Type R va reusi sa stabileasca un nou record pentru o masina de serie cu tractiune fata pe circuitul german de la Nurburgring. In prezent, cel mai bun timp ii apartie lui Seat Leon Cupra 280 CP, care a reusit sa parcurga Iadul Verde in 7 minute si 58.4 secunde, detronand astfel timpul lui Renault Megane RS.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?