GENEVA 2014: Jeep Renegade a poposit pe pamant elvetian

GENEVA 2014: Jeep Renegade a poposit pe pamant elvetian

In cursul zilei de ieri, o serie de imagini oficiale cu noul Jeep Renegade. Astazi, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, producatorul de peste Ocean ne face cunostinta in premiera internationala cu cel mai nou produs al sau.

Botezat "puiul" de Jeep, noul Renegade vine castige si mai multi clienti pentru marca Americana. Privit din orice unghi, Jeep Renegade aminteste de clasicul Wrangler, insa mana Fiat poate fi resimtita.

La nivel estetic, vedem cum Ranagede se bucura de grila traditionala cu care Jeep ne-a obsnuit in ultima perioada. Continuam si vedem cum modelul american dispune de o garda la sol mare, de pasaje masive pentru aripi si de un suficient de atragator pentru orice critic de arta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul SUV de clasa B are ca rolul de a duce si mai departe lupta in acest segment. Asa cum deja stiti, Nissan Juke se bucura de un mare succes, iar producatorii auto, manati de acest lucru vin din urma. Astfel Jeep Renegade se va duela in aceeasi zona ca si Opel Mokka, Renault Captur si Nissan Juke.

| de | Sursa: Jeep

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?