GENEVA 2014: Lamborghini Huracan, succesorul lui Gallardo si-a aratat coltii in Elvetia

GENEVA 2014: Lamborghini Huracan, succesorul lui Gallardo si-a aratat coltii in Elvetia

Lamborghini a prezentat seara trecuta, in cadrul unui eveniment special, noul Huracan. Succesorul lui Gallardo se bucura deja de un succes imens, pana in prezent, in doar 2 luni de la lansare, acesta inregistrand peste 700 de comenzi.

Asa cum deja stiti, Huracan a fost un taur de lupta al Contelui de la Patilla. Acesta a dat dovada de curaj, caracter si de un simt puternic al atacului.

Asemeni lui Gallardo, Lamborghini Huracan vine cu un motor V10 aspirat de 5.2 litri capabil sa ofere 610 cai putere la 8.250 rpm si 560 Nm la 6.500 rpm. In plus, acesta respecta normele de poluare Euro 6. O premiera pentru constructorul din Sant'Agata Bolognese este introducerea transmisiei "Lamborghini Doppia Frizione", o cutie cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 3.2 secunde, iar repriza 0 - 200 km/h se desfasoara in 9.9 secunde. Viteza maxima se cifreaza la peste 325 km/h, iar consumul mediu este de 12.5 litri la suta. Noul Lamborghini Huracan va sosi cu trei moduri de rulare: Strada, Sport si Corsa.

| de | Sursa: Lamborghini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?