GENEVA 2014: Mazda Hazumi Concept prefigureaza viitorul Mazda2

GENEVA 2014: Mazda Hazumi Concept prefigureaza viitorul Mazda2

Mazda a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul concept Hazumi. Acesta reprezinta un prototip menit sa prefigureze viitoarea generatie a mezinului Mazda2.

Mai mult decat atat, conceptul reprezinta un nou pas al filozofiei de design Kodo, aceeasi structura care sta la baza lui Mazda6, CX-5 si Mazda3.

Viitoarea generatie a lui Mazda2 este asteptata sa isi faca debutul in curusul acestui an, iar zvonurile vorbesc despre o aparitie in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conform acelorasi zvonuri, viitoarea generatie a lui Mazda2 se adreseaza in special femeilor. Aceasta va abandona vechea platforma si va adopta noile tehnologii SkyActiv.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Mazda Hazumi Concept, niponii au montat noul motor Skyactiv-D 1.5 ce respecta normele de poluare Euro 6. Acesta este cuplat la o transmisie automata cu sase rapoarte si se lauda cu emisii de CO2 mai mici de 90 de grame per kilometru.

| de | Sursa: Mazda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?