GENEVA 2014: Mercedes-Benz S-Class Coupe a facut furori

GENEVA 2014: Mercedes-Benz S-Class Coupe a facut furori

Mercedes-Benz a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul S-Class Coupe. Asa cum deja stiti, modelul german vine sa-l inlocuiasca pe CL si beneficiaza de un look extrem de atractiv, dar si de performante pe masura.

Pentru inceput, Mercedes-Benz S-Class Coupe va sosi cu o noua versiune a sistemului Magic Body Control. Acesta beneficiaza acum de o functie de inclinare in viraje ce devine activa intre 30 si 180 km/h, in toate cele trei moduri de conducere.

Setul de camere video integrate in parbriz lucreaza in sincron cu un senzor de acceleratie transversal pentru a trimite informatii catre suspensii privind modul de reglare al amortizoarelor. Acest lucru duce la o inclinare a caroseriei cu pana la 2.5 grade. Toate acestea au ca scop reducerea acceleratiei laterale simtita de pasageri.

La nivel estetic, Mercedes-Benz S-Class Coupe a preluat elementele de design vazute pe conceptul expus la Salonul Auto de la Frankfurt de anul trecut. Partea frontala este una extrem de agresiva, in timp ce posteriorul ar face gelos orice supercar. La interior, majoritatea elementelor au fost preluate de pe versiunea sedan, singurele modificari apar la nivelul volanului, care beneficiaza acum de un design nou si la nivelul central al consolei, acolo unde nu mai regasim ceasul analogic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Mercedes-Benz S-Class Coupe va fi oferit doar in versiunea S500. Aceasta este echipata cu un motor V8 biturbo de 4.663 cmc capabil sa ofere 455 de cai si 700 Nm. Pe viitor, exista sansa sa vedem si o versiune S63 AMG, dar si un S65 AMG.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?