GENEVA 2014: Range Rover Evoque Autobiography Dynamic a fost expus pe pamant elvetian

GENEVA 2014: Range Rover Evoque Autobiography Dynamic a fost expus pe pamant elvetian

Land Rover a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Range Rover Evoque Autobiography Dynamic. Acesta e lauda cu un motor de 2.0 litri turbo cu patru cilindri capabil sa dezvolte 285 de cai putere si 400 Nm.

Vorbim despre 45 de cai si 60 Nm mai mult decat oferea unitatea in versiunea standard. Resursele unitatii turbo sunt managerite de o cutie automata cu noua rapoarte semnata de specialistii de la ZF.

In plus, Evoque Autobiography Dynamic se lauda cu o suspensie ceva mai rigida si cu o directie revizuita, toate acestea pentru un plus de senzatii tari la viteze ridicate. Pentru a tine in frau herghelia de 285 de cai, modelul britanic a primit discuri de frana de 350 de milimetri si sistemul torque vectoring.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii se vor delecta cu o tapiterie din piele fina ce va fi disponibila in sase culori. Scaunele pot fi comandate cu patru tipuri de cusaturi, iar pragurile laterale si tetirele embosate cu logo-ul Autobiography completeaza noutatile editiei speciale Evoque.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?