GENEVA 2014: Seat Leon Cupra isi arata muschii pe pamant elvetian

GENEVA 2014: Seat Leon Cupra isi arata muschii pe pamant elvetian

Seat a expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Leon Cupra. Modelul iberic a fost prezentat la inceputul acestui an, insa Geneva este primul mare eveniment auto in care Seat Leon Cupra face cunostinta cu publicul.

Noua generatie a lui Seat Leon Cupra se bucura de serviciile unitatii supraalimentate de 2.0 litri capabile sa ofere 265 de cai putere si 350 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.9 secunde, respectiv 5.8 secunde in versiunea echipata cu transmisia DSG cu sapte rapoarte. Indiferent de transmisia aleasa, viteza maxima a lui Seat Leon Cupra va fi limitata la 250 km/h.

Consumul mediu anuntat de iberici este de 6.4 litri la 100 de kilometri, in versiunea cu transmisie manuala, respectiv 6.7 litri pentru versiunea echipata cu cutia DSG.

In dreptul capitolului imbunatatiri mecanice, noul Seat Leon Cupra vine cu un diferential autoblocant mecanic, cu un sistem ESP ce poate fi dezactivat complet si cu sistemul de control al sasiului DCC.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel exterior, Seat Leon Cupra a primit un kit aerodinamic cu spoilere mai mari, cu prize mai voluminoase si praguri laterale modificate. De asemenea, observam un difuzor de aer posterior ceva mai agresiv si un set de jante speciale de 18 inch.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?