GENEVA 2014: Volkswagen T-Roc - Un studiu de design cu iz de SUV

GENEVA 2014: Volkswagen T-Roc - Un studiu de design cu iz de SUV

Volkswagen a expus seara trecuta, in cadrul unui eveniment special, noul T-Roc Concept. Studiul de design german vine sub forma unui SUV de segment B, menit sa prefigureze aspectul pe care viitoarele modele de acest gen ale producatorului german il vor prelua.

"Ar fi placut sa-l fabricam pe T-Roc. Ar fi concluzia logica a lui Golf concept. Am prezentat mai multe concepte SUV in ultimele 24 de luni, multe dintre ele fiind gata de productie", a declarat Heinz-Jakob Neusser, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare VW.

Printre liniile deosebite ale conceptului remarcam caroseria in trei usi, design-ul agresiv, dar si doua panouri care formeaza plafonul.

Conceptul Volkswagen T-Roc va avea la baza platforma MQB si va sosi alaturi de unitatea de 2.0 litri TDI capabila sa ofere 184 de cai si 380 Nm. Unitatea va fi conectata la o transmisie DSG cu sapte rapoarte care va trimite puterea catre toate cele 4 roti cu ajutorul sistemului 4Motion.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In aceste conditii, Volkswagen T-Roc este capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in doar 6.9 secunde si are o viteza maxima de 210 km/h. Consumul mediu anuntat de germani este de 4.9 litri la suta, in timp ce emisiile de CO2 se cifreaza la 129 de grame.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?