Geneva 2016 - Mercedes-Benz C-Class Cabrio ne indeamna la relaxare

Geneva 2016 - Mercedes-Benz C-Class Cabrio ne indeamna la relaxare

Inceputul primaverii a fost marcat cu fast si de Mercedes-Benz. Nemtii au expus noul C-Class Cabrio in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Asa cum era logic si normal, decapotabila preia dimensiunile si silueta coupe-ului din care deriva, singura diferenta notabila fiind la nivelul plafonului.

C-Class Cabrio vine cu un plafon din panza, iar asta se traduce printr-o inaltime cu 4 mm mai mare fata de cea a coupe-ului. Acoperisul din panza are la baza structura celui regasit pe S-Class si poate fi operat pana la viteze de maxim 50 km/h.

Ridicarea si coborarea dureaza 20 de secunde, un timp relativ decent. Pentru un plus de confort, Mercedes-Benz pune la dispozitie si sistemele Aircap si Arscarf, acestea facand parte din pachetul Cabriolet Comfort.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Mercedes-Benz C-Class Cabrio va avea la dispozitie doua motoare diesel si sase pe benzina. Cea mai potenta versiune va purta declinarea AMG si va lua denumirea de C43. Aceasta foloseste motorul V6 de 3.0 litri care produce 367 de cai putere.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?