GENEVA: BMW a lansat noul Seria 3 Gran Turismo

GENEVA: BMW a lansat noul Seria 3 Gran Turismo

BMW a lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Seria 3 Gran Turismo. Noul membru al gamei bavareze imbina caracterul sportiv si dinamic al sedanului cu versatilitatea si spiritul practic al break-ului, oferind totodata un plus la capitolul spatiu interior si confort.

Noul Seria 3 GT adopta acelasi design "cocosat" ca si in cazul fratelui mai mare Seria 5 GT, in timp ce partea frontala a fost preluata in totatlitate de pe sedanul bavarez. La Geneva, fanii au putut admira versiunea 335i echipata cu pachetul M. Acesta dispune de o serie de elemente caracteristice diviziei de performanta bavareze.

Noul BMW Seria 3 GT va fi oferit in trei versiuni de echipare: Sport Line, Luxury Line sau Modern Line. De asemenea, clientii vor putea opta pentru pachetul optional M Sport, care va fi disponibil inca de la lansare in iulie 2013.

Noul model bavarez este mai mare cu aproximativ 200 de milimetri decat Seria 3 Touring si dispune de un ampatament mai lung cu 110 milimetri. De asemenea, inaltimea modelului german a crescut cu 80 mm, in timp ce latimea s-a majorat si ea cu doar 20 de milimetri. Multumita noilor dimensiuni, Seria 3 GT vine cu un portbagaj de 520 de litri, un volum mai mare cu 20 de litri comparativ cu versiunea break.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, pasagerii din spate beneficiaza de inca 70 de milimetri pentru zona genunchilor, in timp ce pozitia la volan a fost inaltata cu 60 de milimetri pentru o vizibilitate sporita.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?