GENEVA: Chevrolet Corvette Stingray Convertible a fost prezentat la Geneva

GENEVA: Chevrolet Corvette Stingray Convertible a fost prezentat la Geneva

Chevrolet a avut o ultima perioada excelenta. La Detroit, americanii ne-au incantat cu noua generatie a lui Corvette, iar astazi, la Geneva, Chevrolet a prezentat versiunea decapotabila a lui Stingray.

Noul Chevrolet Corvette Stingray Convertible vine cu acelasi design ca si al coupe-ului, insa beneficiaza de un soft top de senzatie. Plafonul noului Stingray Convertible poate fi deschis si inchis in mers, pana la viteze de 50 km/h.

In momentul in care plafonul este coborat, zgomotul de rulare care ajunge in habitaclu se diminueaza multumita bosajelor de pe capota. De asemenea, inginerii americani nu au modificat rigiditatea torsionala a noii decapotabile, intrucat, de la bun inceput modelul a fost gandit pentru asemenea schimbari.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota nimic dramatic. Acelasi V8 de 6.2 litri care dezvolta 450 de cai putere si 610 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in mai putin de 4 secunde, in timp ce consmul mediu al modelului american este de 13.6 litri la 100 de kilometri parcursi.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?