GENEVA: Dacia Duster Adventure - versiune speciala pentru SUV-ul de la Mioveni

GENEVA: Dacia Duster Adventure - versiune speciala pentru SUV-ul de la Mioveni

Desi multi se asteptau ca la Geneva, Dacia sa expuna noul Duster facelift, oficialii romani au pregatit o alta surpriza. Aceasta poarta denumirea de Duster Adventure si este o versiune speciala pentru SUV-ul de la Mioveni menita sa tina in frau fanii marcii pana la debutul facelift-ului anuntat pentru Salonul Auto de la Frankfurt din toamna.

La nivel estetic, noul Dacia Duster Adventure vine cu un set de proiectoare montate pe plafon, cu scuturi de protectie din aluminiu si cu o caroserie ce poate fi comandata in doua culori (Alb Glacier si Negru Nacre). De asemenea, editia speciala a modelului de la Mioveni vine cu o masca de culoare neagra pentru faruri, cu stickere speciale si cu geamuri fumurii. Ecuatia se incheie cu un set de jante de 16 inch si cu o grila neagra ce intareste aspectul de off-road-er al lui Duster Adventure.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii se vor bucura de o tapiterie de culoare neagra brodata cu ata alba. Consola centrala vine acum cu un plastic piano black, iar o serie de accesorii au vost vopsite in alb pentru a continua tema amintita mai sus. Dacia Duster Adventure nu integreaza noul sistem MediaNav, insa clientii vor avea la dispozitie navigatia semi-integrata de provenienta Garmin capabil sa ofere informatii din 45 de tari europene.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?