GENEVA: Giugiaro Parcour - conceptul care a impresionat audienta elvetiana

GENEVA: Giugiaro Parcour - conceptul care a impresionat audienta elvetiana

Carosierul Italdesign Giugiaro a impinit anul acesta frumoasa varsta de 45 de ani. Pentru ca asa ii sade bine oricarui producator cu stil, italianul a decis sa isi faca un cadou special.

Astfel, carosierul din Cizma a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul concept Parcour. Prototipul italian a fost botezat dupa sportul cu acelasi nume care si-a croit un drum placut prin toata Europa.

Sub capota conceptului regasim un motor V10 de 5.2 litri prezent si pe Lamborghini Gallardo. Unitatea pe benzina dezvolta 550 de cai putere pe care ii pune pe sosea cu ajutorul unui sistem de tractiune integrala imprumutat tot de la modelul din Sant'Agata Bolognese.

Noul Parcour Concept este o simbioza intre un crossover ce aduna laolalta caracteristicile unui SUV, ale unui sportiv pur-sange si ale unui Gran Turismo. La o prima vedere, acesta pare a fi un rival declarat pentru Range Rover Evoque, insa performantele oferite de acesta il fac de neoprit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Oficialii italieni anunta ca noul lor concept poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, lucru ce il face demn de un supercar in adevaratul sens al cuvantului.

| de | Sursa: Italdesign Giugiaro

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?