GENEVA: LaFerrari este succesorul lui Ferrari Enzo

GENEVA: LaFerrari este succesorul lui Ferrari Enzo

Ferrari a prezentat la Geneva noul sau supercar. Botezat LaFerrari si cunoscut pana acum sub numele de cod de F 150, noul model din Maranello prezinta o multime de elemente tehnologice demne de ADN-ul pe care il poarta.

Asa cum era anticipat, noul LaFerrari beneficiaza de aportul unui V12 de 6.262 de centimetri cubi. Unitatea produce 800 de cai putere la 9.000 rpm.

Unitatea conventionala este asistata indeaproape de un motor electric capabil sa dezvolte 160 de cai. In total, cele doua unitati montate pe LaFerrari dezvolta 950 CP si 900 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in mai putin de 3 secunde, in timp repriza 0 - 300 km/h are loc in 15 secunde.

Asa cum spuneam si in articolele anterioare, succesorul lui Enzo vine cu sistemul HY-Kers care ii permite sa utilizeze energia consumata la franare.

Unitatea electrica de pe noul Ferrari este alimentata de un set de baterii care cantareste 62 de kilograme si se afla montat in centrul masinii pentru a afecta cat mai putin distributia maselor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel estetic, LaFerrari impresioneaza din orice unghi l-ai privi. Noul model al producatorului din Maranello va fi fabricat in 499 de exemplare, iar pretul pentru fiecare unitate va porni de la 1.3 milioane de euro.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?