GENEVA: Mansory Stallone - un altfel de Ferrari F12 berlinetta

GENEVA: Mansory Stallone - un altfel de Ferrari F12 berlinetta

Mansory a decis sa socheze total la Geneva. Daca mai devreme v-am prezentat viziunea lor asupra lui Aventador, acum a venit momentul sa va aratam schimbarile facute de germani pe un Ferrari F12 berlinetta.

Pachetul conceput de Mansory poarta denumirea de Stallone si vine cu un kit aerodinamic si cu o serie de modificari la nivelul motorului.

La exterior, tunerul german propune o capota restilizata, un spoiler frontal nou, un set de praguri laterale imbunatati si un deflector de aer modificat. In plus, Mansory vine si cu oglinzi noi, dar si cu blocuri oprice revizuite. Cireasa de pe tort a germanilor consta in setul de jante de 21 si 22 de inch.

La interior, intreg habitaclul a fost imbracat in rosu si negru. Pielea naturala se imbina perfect cu suprafetele din Alcantara, in timp ce accesoriile din fibra de carbon sunt completate cu un set de pedale din aluminiu si cu un volan tesit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Inima de 6.0 litri cu 12 cilindri in V a lui Ferrari F12 berlinetta a primit o resoftare si o evacuare noua. Aceste modificari ii permit modelului italian sa dezvolte acum 764 de cai, cu 34 CP mai mult comparativ cu versiunea de serie si 725 Nm.

| de | Sursa: Mansory

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?