GENEVA: SsangYong SIV-1 Concept a debutat le Geneva

GENEVA: SsangYong SIV-1 Concept a debutat le Geneva

SsangYong a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Genva noul SIV-1 Concept, un prototip ce prefigureaza un viitor model de serie. Acesta va fi un CUV (crossover utility vehicle) despre care. oficialii coreeni afirma ca va deveni o miscare strategica in cadrul companiei.

Noul SIV-1 Concept masoara 4.500 milimetri in lungime, 1.880 milimetri in latime, 1.640 milimetri in inaltime si are un ampatament de 2.700 milimetri. Conform declaratiilor facute de oficiali, sub capota acestuia vom putea regasi doua propulsoare, unul diesel si unul pe benzina. Vorbim despre un motor de 1.6 litri turbo pe benzina de 202 cai putere si 280 Nm si despre un diesel, tot de 1.6 litri capabil sa dezvolte 148 de cai si 360 Nm. Ambele unitati vor fi conectate la o transmisie manuala cu sase rapoarte, sau la una automata cu dublu ambreiaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul SsangYonh SIV-1 reprezinta urmatorul pas al noii filosofii de design "Nature Born 3 Motion", tehnica ce a putut fi admirata pentru prima data in cadrul serie de concepte XIV.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?