GENEVA: Suzuki SX4 a debutat la Geneva

GENEVA: Suzuki SX4 a debutat la Geneva

Suzuki a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a lui SX4. Spre deosebire de vechiul SX4, noul model nipon a crescut in dimensiuni si va lupta de astazi inainte cu granzii Tiguan, RAV4 si Qashqai.

La nivel estetic, noul SX4 vine cu un look mult intinerit menit sa fure din cota de piata a modelelor mai sus amintite. Blocurile optice masive presarate cu noile lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED inspira mai multa tinerete. In partea posterioara, parca nimic nu s-a schimbat. Blocurile optice au primit cateva retusuri si, doar atat.

La interior, niponii au optat pentru materiale mai bune, iar consola centrala este acum orientata catre sofer.

La capitolul motorizari, Suzuki promite o unitate diesel si una pe benzina. Pentru fanii motoarelor diesel, Suzuki a pregatit noua unitate de 1.6 litri, iar pentru benzinarii inraiti, niponii vin cu un motor cu aceeasi cilindree amintita mai sus.

Clientii vor putea alege intre o cutie manuala cu sase rapoarte sau pentru una cu transmisie variabila continua de tip CVT. Ca si pana acum, noul SX4 vine in compania unei tractiuni 4x2 sau 4x4.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe piata din Europa, noul Suzuki SX4 va fi disponibil incepand cu toamna acestui an.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?