GENEVA: Volkswagen Golf Variant a debutat in capitala Elvetiei

GENEVA: Volkswagen Golf Variant a debutat in capitala Elvetiei

Pentru Volkswagen a sosit momentul cel mare. Producatorul german a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Golf 7 Variant.

Noua generatie a break-ului din Wolfsburg vine cu o masa proprie mai mica cu 105 kilograme fata de predecesorul sau in ciuda faptului ca dimensiunile sale au crescut.

Noul Volkswagen Golf Variant masoara 4.562 de milimetri in lungime, are un ampatament de 2.636 de milimetri, iar zona de incarcare masoara 1.054 milimetri si 1.831 de milimetri atunci cand scaunele din spate sunt pliate. Portbagajul lui Golf break poate sustine in mod normal 605 litri, insa poate fi extins pana la 1.620 de litri.

Noul Volkswagen Golf Variant vine cu tehnologia Stop/Start inclusa in versiunea de baza ceea ce traduce prin consum scazut si emisii reduse. De asemenea, nemtii vin si cu un sistem de recuperare a energiei pierdute la franare.

Clientii vor beneficia de serviciile acelorasi motorizari aflate si pe Golf hatchback. Ca si in cazul fratelui mai mic, aceastea vor fi disponibile fie cu o cutie manuala cu cinci sau sase rapoarte, fie alaturi de o transmisie DSG cu dublu ambreiaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cea mai eficienta versiune a noului Golf Variant va fi cea TDI BlueMotion de 110 cai putere echipata cu o cutie cu sase rapoarte ce reuseste un consum de 3.3 litri la 100 de kilometri si emite doar 87 de grame de CO2 per kilometru.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?