Ginetta G60 - Poze si Detalii

Ginetta G60 - Poze si Detalii

Cei de la Ginetta au dezvaluit noua lor masina sport cu doua locuri, si anume G60.

Urmand sa fie produsa in doar 50 exemplare, noul model Ginetta G60 este propulsat de un motor V6 de 3.7 litri ce produce 310 cai putere (231 kw). Daca aceste valori vi se par cunoscute, ar trebui sa stiti ca este vorba despre motorul V6 al modelului Ford Mustang.

Cantarind 1,100 kg, noul Ginetta G60 a trebuit sa sacrifice unele din elementele moderne precum ABS, Traction Control si servodirectia asistata, dar conform companiei auto, rezultatul este o masina ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4 secunde si care atinge viteza maxima de 265 km/h.

Noul model Ginetta G60 se foloseste de o transmisie Ford in 6 trepte si de un diferential cu alunecare limitata Quaife si, pe langa farurile cu LEDuri incorporate, noul model a primit si o caroserie mai rigida multumita folosirii fibrei de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Ginetta G60 porneste de la 68,000 GBP, adica aproximativ 77,700 Euro.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?