Google 2013: Tesla Motors - Cel mai cautat producator auto in SUA

Sectiuni Relevante

Google 2013: Tesla Motors - Cel mai cautat producator auto in SUA

Google a publicat acum cateva zile, rezultatul cautarilor din 2013. Astfel, pe primul loc in topul constructorilor auto a fost Tesla Motors. Producatorul de supercar-uri electrice a reusit sa detroneze rivali precum Ford, Toyota si Jeep.

Electricul produs in SUA a avut cel mai mult succes in statele California, Washington si New Jersey, in timp ce locuitorii din Wyoming, Dakota de Nord si Sud au fost cei mai putin interesati de soarta Tesla Motors in 2013.

In ceea ce priveste orasele, pe primul loc s-au clasat West Coast si Northeast, urmate de Chicago, Minneapolis, Detroit si Miami, asezi unde Tesla deja a instalat statii de reincarcare sau o va face in viitorul apropiat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, oamenii au fost interesati si de incendiile in care modelul Tesla S a fost implicat, dar si de ancheta in desfasurare a NHTSA. Pentru moment, oficialii Tesla au refuzat sa comenteze rezultatele publicate de Google.

| de | Sursa: Google

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?