Gran Turismo 6 a poposit in Romania

Sectiuni Relevante

Gran Turismo 6 a poposit in Romania

Gran Turismo 6, cea mai noua parte a francizei produsa de Sony a debutat in Romania la finele saptamanii trecute. Lansarea autohtona a fost facuta in acelasi moment cu cea internationala, un lucru extrem de rar, dar de bun augur pentru noi.

Gran Turismo 6 vine cu peste 1.200 de masini si 37 de circuite. Noutatile cu care GT6 pluseaza sunt circuitele Silverstone (Marea Britanie), Mount Panorama (Australia) si Ascari Race Resort (Spania). In plus, jucatorii vor putea concura online si vor avea si posibilitatea comunicarii atat prin text, cat si audio.

"Este incredibil ce am atins in cei 15 ani de cand a aparut primul joc Gran Turismo, dar nu putem spune ca ne-am oprit din procesul de inovare. Ne-am dorit ca Gran Turismo sa reprezinte un nou tip de joc de curse, care sa se concentreze pe realism si, astfel, sa-i inspire pe entuziastii de automobilsim din intreaga lume. Evolutia incredibila a seriei este cel mai important factor care motiveaza Polyphony pentru a-si continua eforturile de a redefini si rafina in permanenta genul simulatoarelor de curse", a declarat Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo si presedintele Polyphony Digital Inc.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru realizarea noului GT6, dezvoltatorii au incheiat parteneriate cu 28 dintre liderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub initiativa Vision Gran TUrismo. Amintim aici: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT, Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

| de | Sursa: AMK

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?