Guvernul cauta masuri pentru a inlocui timbrul de mediu

Sectiuni Relevante

Guvernul cauta masuri pentru a inlocui timbrul de mediu

Nu mai este niciun secret ca timbrul de mediu a fost eliminat, iar de pe 1 februarie nimeni care va merge sa inmatriculeze o masina nu il va mai avea de platit. Doar ca Guvernul are alte planuri.

Oficialii spun ca in prezent se cauta solutii pentru a inlocui timbrul de mediu si a-l oferi sub o alta forma, cel mai probabil o acciza in plus la carburant.

"Este o discuţie pe care o vom avea la momentul în care se va elabora bugetul. O acciză în preţul carburantului este o discuţie care nu este suficient fundamentată şi nu cred că poate intra în discuţie, cel puţin acum", a declarat Daniel Constantin, ministrul Mediului.

Acesta spune ca trebuie gasita o metoda si pentru stimularea parcului auto de masini noi, dar si pentru a sprijini productia interna.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Sigur că ne-am gândit la măsuri compensatorii. După ce le vom discuta cu reprezentanţii industriei auto le vom prezenta şi public. Cu siguranţă producţia de autovehicule e foarte importantă, şi aici vorbim de doi mari producători", a adăugat Constantin.

| de | Sursa: Mediafax

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?