Guvernul nu renunta - in scurt timp am putea plati o noua taxa auto

Sectiuni Relevante

Guvernul nu renunta - in scurt timp am putea plati o noua taxa auto

In cadrul unei conferinte, seful Administratiei Fondului de Mediu a declarat ca in scurt timp am putea face cunostinta cu o noua taxa auto.

"Am început discuţii privind un nou mod de taxare. Trebuie să vedem însă dacă taxăm o singură dată pe durata de viaţă a vehiculului sau apelăm la o taxă anuală. Sper să ajungem la o măsură fiscală care să fie benefică pentru toată lumea. Până la finalul anului sperăm să avem o variantă agreată de toţi cei implicaţi pentru o nouă taxă de poluare", a spus Cornel Brezuica, seful AFM.

Alaturi de acesta s-a aflat si un reprezentant al Ministerul Finantelor Publice. Si nici el nu are vesti bune pentru soferi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Este limpede că trebuie schimbat modul de calcul al impozitării vehiculelor. Astfel vom aduce şi bani în plus la bugetele locale. Noi avem în vedere să ţinem cont inclusiv de gradul de poluare şi sper să ajungem la un sistem uşor de aplicat de primării. Noi încurajăm achiziţia de maşini nepoluante. Un nou mod de impozitare este aplicabil cel mai devereme la 1 ianuarie 2019", a spus Gheorghe Marinescu, oficial MPF.

| de | Sursa: Capital

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?