HAMANN BMW Seria 5 Gran Turismo

HAMANN BMW Seria 5 Gran Turismo

Tunerul german HAMANN a prezentat noul pachet de individualizare pentru modelele BMW Seria 5 Gran Turismo, pachet ce include si un upgrade de performanta.

La exterior, noul HAMANN BMW Seria 5 Gran Turismo a primit un aspect mai agresiv multumita adaugarii unei noi buze pentru spoilerul fata, noi praguri laterale, un mic eleron, un nou spoiler spate, un nou sistem de evacuare cu din otel inoxidabil cu tevi de esapament cu diametrul de 99 mm si jante de 22 inch din aliaj din gama HAMMAN.

Modelele BMW 530d, 535i si 550i Gran Turismo pot fi echipate si cu un kit complet de coborare al garzii la sol cu suspensii pe aer.

Din punct de vedere al performantelor, HAMANN BMW Seria 5 Gran Turismo are acum la dispozitie 275 cai putere (202 kw) si un cuplu de 620 Nm in loc de 245 cai putere (180 kw) si cuplu de 540 Nm cu care vine versiunea standard. Acest plus de putere s-a obtinut prin folosirea unor noi componente electronice pentru motor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, HAMANN BMW Seria 5 Gran Turismo a primit pedale din aluminiu si covorase negre cu logoul companiei.

| de | Sursa: HAMANN

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?