Heico Sportiv ii ofera un look barbatesc lui Volvo V40 Cross Country

Heico Sportiv ii ofera un look barbatesc lui Volvo V40 Cross Country

Heico Sportiv, tunerul de casa Volvo, a publicat primele imagini si detalii cu pachetul destinat lui V40 Cross Country. Noul kit exterior vine sa-i ofere hatchback-ului suedez acel look de crossover mult asteptat.

La exterior, vedem un spoiler frontal mai barbatesc, jante speciale, bare pentru amararea portbagajului argintii si aripi ceva mai late. Pentru un plus de personalitate, Heico Sportiv pune la dispozitie si pachetul Cross Chassis care vine cu o suspensie sport ce creste garda la sol cu aproximativ 30 de milimetri.

Sub capota, unitatea D3 de 2.0 litri a fost modificata sa produca 195 de cai putere, cu 45 de cai mai mult comparativ cu versiunea de seerie. Acelasi tratament a fost aplicat si in cazul motorului T5 de 2.5 litri care acum produce 268 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii pot opta pentru padele din aluminiu. Cei care vor si mai multa viteza pot opta pentru kit-ul Speedpack.

| de | Sursa: Heico

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?