Hennessey McLaren MP4-12C HPE700 - Rafinament si sportivitate

Hennessey McLaren MP4-12C HPE700 - Rafinament si sportivitate

Casa de tuning americana Hennessey a prezentat astazi noul pachet de tuning pentru McLaren MP4-12C. Acesta poarta denumirea de HPE700 si ofera o eleganta aparte supercarului britanic concomitent cu performante sporite.

La nivel exterior, vedem cum tunerul american si-a pus sigla proprie si a aplicat logo-ul HPE700. La interior, modelul britanic dispune de aceleasi elemente oferite de producator, singura modificare fiind o placuta cu un numar de identificare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cea mai mare modificare aplicata lui McLaren MP4-12C vine sub capota. Aici, Hennessey a recalibrat unitatea ECU, a upgradat intercooler-ul, conductele de aer si a inlocuit sistemul de evacuare cu unul sport. Multumita acestor schimbari, unitatea V8 twin-turbo de 3.8 litri produce 704 cai putere si 728Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 2.8 secunde, iar sfertul de mila va fi parurs in 10.3 secunde.

| de | Sursa: Hennessey

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?